UD-VI-WKS/34/2018-catering na spotkanie-bezpieczeństwo
Zapytanie o ofertę
Oferty przyjmowane były
do dnia: 12 Marzec 2018 16:00
wygrała firma: Bistro Trójka S.C.
oferta opiewała na kwotę: 3000 zł brutto.
Lp. | Opis | Ilość |
---|---|---|
1 |
Urząd Dzielnicy Praga-Południe m.st. Warszawy zwraca się z prośbą o przesłanie ofert na usługę cateringową, planowaną na około 80 osób, w dniu 22 marca br w Centrum Promocji Kultury, ul. Podskarbińska 2 w godz. 11.00-14.00, wg następującej specyfikacji:
Bufet składający się z : 1) jaja pokrojone na ósemki, 2) jaja wielkanocne faszerowane różnorodnymi pastami : łososiową , pieczarkową , z tuńczyka, paprykową, 3) śledź w sosie śmietanowym z zielonym groszkiem, 4) szynka wędzona, 5) karkówka marynowana w majeranku, 6) schab po warszawsku faszerowany pastą jajeczno- chrzanową, 7) rolada z pieczonego boczku, 8) pasztet domowy, 9) pieczywo, chrzan ,marynaty, 10) sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i warzywami, 11) sałatka przekładana tartymi warzywami, jajami, śledziem z dodatkiem kremowego sosu, 12) sałatka jarzynowa tradycyjna, 13) dodatki : chrzan, żurawina, ćwikła, pieczywo, 14) dania gorące serwowane z bemarów, 15) tradycyjny żurek z białą kiełbasą i gotowanym jajem, 16) eskalopki z indyka w sosie z papryką, 17) pierogi z kaczki, 18) łosoś w maśle koperkowym, 19) dodatki : ziemniaki z patelni, warzywa z pieca, 20) mazurek wielkanocny, 21) baby drożdżowe ze skórka pomarańczową i pomadą, 22) sernik domowy, 23) napoje zimne: woda mineralna, soki owocowe, 24) kawa /herbata, 25) kompletna zastawa stołowa, dekoracja świąteczna bufetu, stoły koktajlowe, obsługa kelnerska. Proszę o przedstawienie kalkulacji kosztów brutto z uwzględnieniem dostawy do Centrum Promocji Kultury, ul. Podskarbińska 2.
Sprawę prowadzi Pani Ewelina Lanc, tel. 22 44-35-127, adres e-mail: [email protected].
|