UD-VI-WKS/61/2017-catering wigilijny

Wprowadził:
Billewicz Beata
Billewicz Beata
, 27 listopada 2017 r. || Ostatnia aktualizacja: 2017-12-04 12:30:32

Zapytanie o ofertę

Oferty przyjmowane były

do dnia: 29 Listopad 2017 16:00

wygrała firma: Bistro Trojka

oferta opiewała na kwotę: 3000 zł brutto.

Lp. Opis Ilość
1

Catering wigilijny w formie bufetu dla 70 osób, w terminie 19 grudnia, o godz. 12.00 w Centrum Promocji Kultury ul. Podskarbińska 2.

MENU:

Przystawki:
Śledź w oliwie ze szczypiorem
Śledź w sosie śmietanowym z zielonym groszkiem i tartym jabłkiem
Buletki z karpia z płatkami migdałów

Pstrąg w auszpiku
Ryba w sosie greckim
Sałatka jarzynowa tradycyjna
Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem

Sałata cezar z jarmużem, żurawiną i pestkami słonecznika
Pieczywo,  chrzan

Wybór zup:
Grzybowa z drobnym makaronem
Barszcz czerwony z pasztecikami z ciasta francuskiego nadziewany kapustą i grzybami
Dania gorące serwowane z bemarów:
Pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta wigilijna z dodatkiem lnianego oleju
Karmazyn z pieca
Karp z patelni
Dodatki: ziemniaki z patelni

Desery:

Tarta z jabłkiem i kruszonką

Biszkopt z musem czekoladowym

Sernik domowy z konfiturą wiśniową

Napoje zimne : woda mineralna , soki owocowe

Bufet kawowo – herbaciany

Kawa serwowana z coffee urn

wrzątek, wybór smakowych herbat

Cukier biały i brązowy, mleko, cytryna

Kompletna zastawa stołowa, dekoracja bufetów, obsługa kelnerska, w razie potrzeby stoły koktajlowe
Kompletna zastawa stołowa, świąteczna dekoracja bufetów, stoły koktajlowe w razie potrzeby, obsługa kelnerska.

Ważność przedstawionej oferty minimum 30 dni.
Oferta musi zawierać cenę netto i brutto oferowanego produktu.
Termin realizacji zamówienia 14 dni kalendarzowe od daty podpisania umowy.
Płatność przelewem 21 dni.
Transport środkami i na koszt dostawcy.